Informatieve website

Dit type website is zeer geschikt voor zelfstandig ondernemers, ZZP’ers, sportclubs en verenigingen. Nadruk van een dergelijke site ligt op het informeren van je bezoekers. Of het nu gaat over de producten of diensten die je levert of over de sport of hobby die je beoefend, je kunt het in deze site kwijt.

Aantrekkelijke layout

Persoonlijke uitstraling is belangrijk. Daarom gaan we daar als eerste over praten. Welke kleuren gebruik je, heb je een huisstijl en hoe zie je jouw site graag. Ik vind dat je site bij jou moet passen en zo wil ik deze ook graag bouwen.

Blog mogelijkheid

Wil je nieuws brengen wat te maken heeft met je bezigheden of schrijf je graag over de dingen die je doet? Iedere site die ik bouw is voorzien van een mogelijkheid om een blog bij te houden. Zo houd je jouw bezoekers op de hoogte op een prettige manier terwijl je tevens de mogelijkheid hebt om regelmatig met hen in contact te komen.

Zoekmachinevriendelijk

SEO (Search Engine Optimalisation) is enorm belangrijk voor je website. Wat heb je tenslotte aan een prachtige website als niemand deze kan vinden? Vandaar dat ik het optimaliseren van je website heel serieus neem. Zowel inhoudelijk als technisch neemt de zoekmachine-optimalisatie een belangrijke plaats in binnen het traject van de websitebouw.

Contact mogelijkheden

Op de eerste plaats is je website natuurlijk bedoeld om bezoekers te interesseren voor jouw diensten, producten of andere bezigheden. De volgende stap is het leggen van contact of misschien wel het direct maken van een afspraak of reservering.

Iedere website die ik bouw is daarom standaard voorzien van een contactformulier. Wil je daarnaast bijvoorbeeld een reserverings- of boekingsformulier dan maak ik dat ook voor je.

Eenvoudig beheer

Als je website klaar is, wil je niet voor iedere wijziging afhankelijk zijn van iemand anders. Daarom gebruik ik moderne modules waarmee je zelf eenvoudig wijzigingen maakt in de inhoud van je site. Wel zo makkelijk.

Alles volgens de regels

Als ervaren websitebouwer ken ik de wettelijke regels waaraan een site moet voldoen. Natuurlijk pas ik die ook toe op de site die ik voor je bouw. Zo hoef je daar geen zorgen over te hebben.

Gunstig geprijsd

Omdat iedere website die ik bouw persoonlijk is, is de prijs dat ook. vandaar dat ik hier geen prijslijst opneem. Mijn eerste 2 uur zijn in ieder geval gratis. In die tijd spreken we door wat jouw wensen zijn. Ik doe je vervolgens vrijblijvend offerte voor het bouwen van je website. Zonder kleine lettertjes of verborgen kosten.

Eigenschappen

  • Informatief
  • Aantrekkelijke layout
  • Blog mogelijkheid
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Inclusief contactformulier
  • Eenvoudig te beheren
  • Voldoet aan wettelijke regels
Website bouw informatieve websites

Wensen voor mijn nieuwe website waren dat de website overzichtelijk moest zijn en toch met mijn eigen uitstraling, mogelijkheid tot inschrijven voor studenten/deelnemers, een agenda en zelf bij kunnen houden m.b.t. tekst aanpassingen.

Na een informatief gesprek ben ik in zee gegaan met Liket Websitebouw.

Echt zeer tevreden ben ik over deze samenwerking en het resultaat. Petran beschikt over een grote mate van geduld, kennis en inzicht. Hij heeft mijn wensen voor 100% vertaald naar de website.

Ik ben echt heel blij met de samenwerking, het resultaat en de ontvangst van  vele positieve reacties over mijn nieuwe site.

Ik wil dan ook van harte Petran Liket Websitebouw bij je aanbevelen.

Riki van der Gouw - de Haan

Soleil Creativiteit & Bewustwording