Presentatie website

De presentatie website is een site met extra functies als het gaat om het tonen van producten, diensten, roerend- en onroerend goed, mensen, bomen, boeken… verzin het maar en het kan. De kracht van dit systeem zit in de eenvoud. Iedereen kan via een duidelijk invoerformulier de website vullen.

Dynamische overzichten

Nadat een item via het formulier is ingevoerd in de database, wordt dit direct zichtbaar in het overzicht. Gebruik je meerdere categorieën dan kan automatisch per categorie een apart overzicht getoond worden. Je bezoekers zijn in staat om te filteren en te zoeken op verschillende specificaties of eigenschappen van de items.

Uniforme weergave

Daarnaast is het mogelijk om vanuit het overzicht door te klikken op een bepaald item. Dit item wordt vervolgens getoond op een eigen pagina, compleet met alle eigenschappen of specificaties die je daar wilt laten zien. Natuurlijk kan deze pagina ook foto’s bevatten van het item.  Doordat ook de pagina’s dynamisch worden opgebouwd, is de layout uniform voor ieder item.

Blog mogelijkheid

Ook dit type site is voorzien van een mogelijkheid om een blog bij te houden. Zo houd je jouw bezoekers op de hoogte van nieuwe producten en diensten of stel je nieuwe medewerkers aan hen voor: ik noem maar enkele mogelijkheden. Via een blog kun je zo je site regelmatig terug onder de aandacht brengen van je bezoekers en klanten.

Zoekmachinevriendelijk

SEO (Search Engine Optimalisation) is zeer belangrijk voor je online catalogus. Jouw informatie moet wel gevonden worden. Het optimaliseren van zowel je overzichten als van de itempagina’s krijgt dan ook veel aandacht. Zowel inhoudelijk als technisch neemt de zoekmachine-optimalisatie een belangrijke plaats in binnen het traject van de websitebouw.

Contact mogelijkheden

Je laat je bezoekers je producten zien, je laat ze kennis maken met je team en dan komt de volgende stap: Het leggen van contact. Misschien zijn er nog vragen over je producten, wil iemand meer informatie of volgt er een bestelling.

Iedere website die ik bouw is daarom standaard voorzien van een contactformulier. Wil je daarnaast bijvoorbeeld een afspraak-, bestel-, reserverings- of boekingsformulier dan maak ik dat ook voor je.

Eenvoudig beheer

Het invoeren van de verschillende items is door iedereen te doen. Op basis van een formulier wat ingevuld wordt, vul je de database. De formulieren kunnen worden voorzien van verplichte velden en van controle op juist ingevoerde waarden.

Alles volgens de regels

Als ervaren websitebouwer ken ik de wettelijke regels waaraan een site moet voldoen. Natuurlijk pas ik die ook toe op de presentatiesite die ik voor je bouw. Zo hoef je daar geen zorgen over te hebben.

Gunstig geprijsd

Iedere website is anders. Dat geldt zeker voor een presentatiesite. Ik maak daarom  graag een offerte op maat. Bel of mail voor een afspraak zodat we een en ander op een rij kunnen zetten.

Eigenschappen

  • Professioneel presenteren
  • Dynamische overzichten
  • Uniforme weergave
  • Blog mogelijkheid
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Inclusief contactformulier
  • Eenvoudig te beheren
  • Voldoet aan wettelijke regels