Webshop voor consument en groothandel

Winkelen via een online webwinkel neemt ieder jaar toe. Wil je niet achterblijven en ook een webshop beginnen? Dan moet dit natuurlijk een webwinkel zijn waarin je klanten snel kunnen vinden wat ze zoeken. Daarnaast wil je ook een webshop waarin jij je werk op een prettige manier kunt doen.

Of je nu een webwinkel wilt laten maken voor particuliere klanten of je laat een webshop bouwen voor zakelijke gebruikers, ik laat je graag de mogelijkheden zien.

Je producten verdienen aandacht

De juiste uitstraling van je webshop laat je producten optimaal uitkomen. Een goede presentatie is daarom één van de belangrijkste aandachtspunten voor de webwinkel die ik voor je bouw.

Maar dat geldt ook voor je bezoekers

Een webwinkel hoort vooral gebruiksvriendelijk te zijn. User Experience noemen wij dat. Je bezoekers willen op een eenvoudige manier de weg kunnen vinden in je webwinkel. Hiervoor bouw ik duidelijke menu’s en een uitgebreide zoek- en filterfunctie voor je in.

Ook het bestellen en betalen maak ik zo makkelijk mogelijk. Een overzichtelijke winkelmand met eventueel een verzendkosten calculator en een afrekenmodule met verschillende betaalmogelijkheden.

Voor de groothandel webwinkel kun je gebruik maken van kortingsystemen en en op de zakelijke gebruiker gerichte betaalwijzen.

Ook aan de shopmanager wordt gedacht

Maar het blijft niet bij je klanten alleen. Ik laat je natuurlijk zien hoe je jouw winkel beheert, hoe je betaal- en verzendmethoden aanmaakt, maar ook hoe je foto’s geschikt maakt voor je winkel en hoe je teksten optimaliseert voor zoekmachines.

Blog mogelijkheid

Wil je meer informatie geven over je producten of misschien iets vertellen over een productieproces? Wil je jouw klanten laten zien hoe ze jouw producten het beste kunnen gebruiken? Iedere site die ik bouw is voorzien van een mogelijkheid om een blog bij te houden. Zo houd je jouw bezoekers op de hoogte op een prettige manier terwijl je tevens de mogelijkheid hebt om regelmatig met hen in contact te komen.

Zoekmachinevriendelijk

SEO (Search Engine Optimalisation) is natuurlijk heel belangrijk voor je webwinkel. Voordat je een bezoeker tot klant maakt, moet hij of zij je wel kunnen vinden. Vandaar dat ik het optimaliseren van je website heel serieus neem. Zowel inhoudelijk als technisch neemt de zoekmachine-optimalisatie een belangrijke plaats in binnen het traject van de webshopbouw.

Contact mogelijkheden

Je wilt in je webwinkel natuurlijk graag verkopen. Daarvoor begin je er mee. Maar het onderhouden van contact is zeker zo belangrijk. Je bezoekers moeten hun vragen kunnen stellen en een opmerking kwijt kunnen.

Iedere webshop die ik bouw is daarom standaard voorzien van een contactformulier. Daarnaast zorg ik ervoor dat je webwinkel ook een retourformulier heeft zodat je klanten eventuele retouren online kunnen aanmelden.

Alles volgens de regels

Een webwinkel moet voldoen aan behoorlijk wat regels. En terecht, je klanten verdienen bescherming. Ik zorg er daarom voor dat jouw webshop aan de juridische eisen voldoet en je met een gerust hart zaken kunt doen.

Gunstig geprijsd

Omdat iedere webwinkel zijn eigen eisen stelt, is de prijs ook afhankelijk van wat jij wenst. Vandaar dat ik hier geen prijslijst opneem. Mijn eerste 2 uur zijn in ieder geval gratis. In die tijd spreken we door wat je graag terug ziet in je webshop. Ik doe je vervolgens vrijblijvend offerte voor het bouwen van je webwinkel. Zonder kleine lettertjes of verborgen kosten.

Eigenschappen

  • Aandacht voor je producten
  • Gebruiksvriendelijk
  • Uitgebreide zoek- en filterfunctie
  • Persoonlijke uitleg winkelbeheer
  • Blog mogelijkheid
  • Zoekmachinevriendelijk
  • Inclusief contactformulier
  • inclusief online retourformulier
  • Voldoet aan wettelijke regels