Trainingen en workshops

WordPress is razend populair onder websitebouwers. Grote kans dus dat de site waar je mee werkt, gemaakt is met WordPress.

WordPress training

Je werkt al met WordPress maar wilt meer?

Aangezien online werken ieder jaar toeneemt, is het verstandig te zorgen dat je ook op dit gebied bijblijft. Als ervaren gebruiker van WordPress help ik je jouw kennis te vergroten en deze actueel te houden.

Werk je al met een WordPress website en wil je meer weten van dit systeem? Dan leer ik je via trainingen en workshops de fijne kneepjes. Iedere training of workshop wordt op maat gemaakt zodat je het meeste profijt hebt van de geïnvesteerde tijd.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend even contact met me op.

WordPress en Woocommerce van A tot Z

Wil je zelf je website of webshop gaan bouwen? Wil je leren hoe je WordPress installeert en configureert? Hoe je de layout van een website aanpast en diverse functies toevoegt?

Dan is een complete training WordPress website bouw het ideale startpunt. In deze training leer je WordPress te installeren op een server, de site te beveiligen en het uiterlijk aan te passen aan je wensen.

Vervolgens leer je de juiste functies te kiezen die nodig zijn voor een juiste werking van je site, en deze in te bouwen. Ook deze training houdt rekening met jouw wensen en doelen. Iedere training wordt op maat voor je gemaakt.

Nieuwsgierig geworden naar wat je kunt nadat je deze training hebt gevolgd? Bel of mail me even.

Eigenschappen

  • Leer werken met WordPress
  • WordPress website zelf bouwen
  • Omgaan met Woocommerce
  • Woocommerce installeren
  • Trainingen en workshops op maat
Wordpress trainingen en workshops

Petran heeft mij individueel begeleid met het uitleggen en het bouwen van een moderne en professionele website. Mijn doel: Ik wil graag zelf de bedrijfswebsite van Ideeënrijk™ in handen hebben en bijwerken als ik iets wil veranderen. Scherp, duidelijk, nauwkeurig en snel heeft hij mij alle functies laten zien waardoor ik nu een eigen website in WordPress kan bouwen! Bovendien ben ik blij met de manier van meedenken en alle extra belletjes, tips, service en hulpjes. Conclusie: Rondom tevreden en blij met de diensten van Petran!

Annika Šakić

Ideeënrijk